УВАГА! Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки за цим посиланням.
Купить квартиру Кропивницкий

Російські депутати та олігархи замішані у злочинах на території України

10.12.2022 16:04:29149 просмотровАвтор: admin

Слідче управління Нацполіції України розпочало розслідування щодо протиправної діяльності російського політика 1968 року народження з Маріуполя, Донецької області. Правоохоронні органи не назвали ім’я підозрюваного, але нам стало відомо, що йдеться про депутата Державної думи РФ Дмитра Сабліна, який пов’язаний з російськими олігархами Рябінським та Копилковим.

На фото Дмитро Саблін та Андрій Рябінський на спільному заході для дітей із Донбасу

Політика позбавлено звання «Почесний громадянин Маріуполя» у 2014 році за антиукраїнські дії. Він підозрюється у фінансуванні російської агресії щодо захоплення іншої держави та зміни кордонів. Дмитро Саблін голосував за введення військ на територію України у 2022 році. Нагороджений медалями «За відвагу» та «За звільнення Маріуполя» наказом Пушиліна, якого окупаційна влада призначила головою незаконно сформованого регіону під назвою ДНР.

Саблін вже перебуває в списках санкцій США, України, внесений до бази даних як керівник мілітаристської організації «Бойове братство», учасники якої допомагали окупувати Крим, брали участь у бойових діях у Маріуполі та інших містах, вбивали українських військових та цивільних осіб.

Через депутата та його «Бойове братство» російські олігархи фінансували силові державні та приватні структури РФ на території інших країн. Наприклад, кошти надходили з групи компаній «МІЦ», яка належить Андрію Рябінському та Олександру Копилкову. Ці бізнесмени тісно пов’язані з кримінальними авторитетами Росії, за рахунок чого розширювали компанію з 90-х років XX століття.

Також вони близькі до оточення Путіна, будували та продавали будинки Росгвардії Росії. Серед партнерів та друзів олігархів мільярдер Алішер Усманов, голова компанії «Роснефть» Ігор Сечін, президент Чечні Рамзан Кадиров, які вже перебувають у списку санкцій. Рябінський та Копилков також серед явних кандидатів, які, мабуть, незабаром потраплять до такого переліку Європи та, можливо, інших країн.

Відомо, що раніше Рябінські та Копилков безпосередньо фінансували російський тероризм у Сирії та Криму. У 2022 році продовжили тісну взаємодію з військово-промисловим комплексом РФ, спонсорують вторгнення в Україну та заробляють величезні гроші на контрактах із військовими структурами Росії.

Партнерство Сабліна, Копилкова та Рябінського ще раз підтвердив майстер-клас з боксу для дітей з Донбасу та Сирії. У зведеннях новин зазначено, що в заході взяли участь посол Сирії Ріяд Хаддад, заступник голови організації «Бойове братство» Дмитро Саблін та голова компанії «Світ боксу» Андрій Рябінський.

Нагадаємо, серед засновників цієї компанії, крім Рябінського, були великі кримінальні авторитети Росії. Співвласник корпорації «МІЦ» на цій зустрічі розповів, що їздив у відрядження на територію Сирії разом із Дмитром Сабліним у рамках роботи «Бойового братства», в якому також перебуває.

Додамо, що партнерство Сабліна та компанії «МІЦ» поширюється і на будівельний бізнес. Ця діяльність стала прикриттям для виведення величезних коштів на терористичні потреби РФ, чим політик займається разом із Рябінським, Копилковим та братом губернатора Московської області Воробйовим.

2020 року стосовно Копилкова та Рябінського вже було порушено кримінальну справу в Україні за кількома статтями. Наразі до неї додано нові факти і в результаті підозрювані проходять за декількома статтями кримінального кодексу України: 110 – навмисні дії, вчинені з метою зміни кордонів території чи державного кордону; 258-5 – фінансування тероризму; 437 – планування, підготовка, розв’язання та ведення агресивної війни, а також участь у змові, спрямованій на вчинення таких дій.

Дивно, звичайно, що у цих людей, які так багато говорять про патріотизм, виявлено майно за кордоном – до того ж у якихось неймовірних кількостях. У Сабліна 11 квартир у Києві, у Копилкова нерухомість у Португалії, де він і живе з родиною, користуючись усіма благами цієї країни.

Більше того, оформив громадянство, несподівано ставши сефардським євреєм – процедура отримання підтверджуючого документа виявилася дуже простою для людини без совісті та честі, яка має багато грошей. Рябінський має нерухомість у престижному районі Лондона.

Саблін, мабуть, втратить свою власність – питання про це вже розглядають в Україні. Закордонні рахунки та квартири, будинки російських олігархів Рябінського та Копилкова поки не чіпають, але думаємо, що це лише питання часу.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Джерело: news.obozrevatel.com

Загрузка...
поделитьсяподелитьсяподелитьсяподелиться

Подпишись на наш telegram

Только самое важное и интересное

Подписаться

Оставить комментарий

  Подписаться  
Уведомление о
Народные новости
В Александрии возле «Вербовой Лозы» вырубают деревья
В Александрии возле «Вербовой Лозы» вырубают деревья (ФОТО)
06.01.20226494 просмотра

В Александрии житель города во время съемок с квадрокоптера на […]

В Александрии ветка упала на забор 2-ой школы и сломала его
В Александрии ветка упала на забор 2-ой школы и сломала его
02.09.20213258 просмотров

Сегодня, 2 сентября, из-за сильного ветра ветка дерева упала на […]

По Кременчугской улице 2 дня из-под земли течет вода. Водоканал не реагирует
По Кременчугской улице 2 дня из-под земли течет вода. Водоканал не реагирует
09.10.20205438 просмотров

По Кременчугской улице, в районе конечной остановки 5-го маршрута второй […]

Добавить новость
Отзывы
Семейный врач Миллер Виктория Викторовна
Семейный врач Миллер Виктория Викторовна
    
Это типа врач! В январе этого года чуть не отправи...
Семейный врач Турта Лариса Борисовна
Семейный врач Турта Лариса Борисовна
    
Врач знающий, очень внимательный и терпеливый к па...
Главврач центра скорой помощи Гирнык Александр Николаевич
Семейный врач Шкиря Михаил Александрович
    
Такі лікарі існують лише для того, щоб видавати до...
Семейный врач Харченко Нина Владимировна
Семейный врач Харченко Нина Владимировна
    
С порядочностью проблема. База знаний устарела.Одн...
Семейный врач Похватюк Анна Александровна
Семейный врач Похватюк Анна Александровна
    
Чудова людина.Був вражений людськими якостями,відн...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: