УВАГА! Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки за цим посиланням.
Купить квартиру Кропивницкий

Настільні ігри для вивчення англійської мови

29.10.2021 11:11:39103 просмотраАвтор: admin
Настільні ігри для вивчення англійської мови

Багатьом людям здається, що вивчення англійської мови – це постійне заучування нових слів і правил, виконання вправ, списані конспектами зошити. Без таких речей, звичайно, не вивчити мову, але і перетворювати усе навчання на нудний процес точно не потрібно. Урізноманітнити заняття дітям допоможуть настільні ігри англійською мовою. Процес запам’ятовування нових слів стане для малечі захоплюючим і приємним заняттям. Діти старшого віку зможуть удосконалити наявні знання і розібратись у проблемах з розумінням граматики.

ТОП-5 кращих настільних ігор

Настільні ігри допоможуть вивчити англійську мову як дітям, так і дорослим. Їх можна купити в інтернет-магазинах, а деякі – отримати абсолютно безкоштовно.

  1. Scrabble. Легендарна гра, в якій поєднуються прості правила, середній рівень стратегії і захопливість. Тренує уважність і словниковий запас, вчить складати анаграми.
  2. Once Upon A Time. Перед гравцями стоїть завдання – розповісти фантастичну історію або казку, використовуючи спеціальні картки з персонажами, локаціями, діями тощо. Якщо суперник замовкає або запинається, інший гравець може перехопити хід і почати свою розповідь. Гра тренує уважність, сприйняття мови на слух, зв’язність, логіку і красу мовлення.
  3. Emotions Board Game. Гра для дітей дошкільного віку. Її суть – вивчити емоції англійською мовою. Це відмінний спосіб розвинути емпатію з дитинства. Щоб почати гру, треба завантажити її і роздрукувати картки.
  4. Mad Gab. Цікава фонетична гра для дітей старше 10 років. Тут треба вгадати фразу за звучанням. Гра тренує сприйняття інформації на слух, фонетичні асоціації і словниковий запас. Якщо дитина навчиться добре в неї грати, то зможе розуміти навіть специфічний акцент, наприклад китайців або індійців.
  5. Shapes Board Game. Гра для малюків. З її допомогою дитина вивчає різні фігури. Щоб в неї грати, необхідно знайти її на офіційному сайті, роздрукувати ігрове поле і фішки, взяти гральний кубик.

Настільні ігри з невеликою кількістю тексту сприяють запам’ятовуванню нових слів. Також вони служать хорошими варіантами для поступового вивчення усної англійської мови і запам’ятовування правил граматики.

Чому важливо знати англійську мову

Коли дитина вивчає англійську мову, вона запам’ятовує нову інформацію. Знаючи міжнародну мову, можна без перекладу дивитися фільми і безліч іноземних передач, слухати пісні зарубіжних виконавців і розуміти, про що йде мова. Знання англійської мови допоможе дитині розширити коло спілкування. Завдяки Інтернету вона легко знайде друзів з інших країн і вільно вестиме з ними бесіду. В майбутньому знання англійського дасть дитині додаткові можливості для вступу до ВУЗУ і збільшить шанси отримати хорошу роботу в Україні або за кордоном.

Чим раніше людина почне вивчати іноземну мову, тим краще вона буде їй володіти. Діти здатні дуже швидко засвоювати матеріал, але за однієї умови – заняття повинні приносити задоволення. З народження і до 1,5 року можна проводити активні ігри англійською мовою, читати малюкові вірші і співати колискові. З 2 і до 5 років корисно відвідувати лінгвістичні школи і займатися удома, використовуючи спеціальні картки, настільні ігри, книги, розмальовки. У цьому віці у дітей немає страху перед використанням мови, тому важливо не упустити момент і зацікавити дитину іноземною мовою. З чого почати і як займатися з малюком англійською мовою можна дізнатися у блозі репетиторів на BUKI. Там детально описані особливості навчання дітей мови і надано практичні рекомендації для батьків.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузка...
поделитьсяподелитьсяподелитьсяподелиться

Подпишись на наш telegram

Только самое важное и интересное

Подписаться

Оставить комментарий

  Подписаться  
Уведомление о
Народные новости
В Александрии возле «Вербовой Лозы» вырубают деревья
В Александрии возле «Вербовой Лозы» вырубают деревья (ФОТО)
06.01.20226494 просмотра

В Александрии житель города во время съемок с квадрокоптера на […]

В Александрии ветка упала на забор 2-ой школы и сломала его
В Александрии ветка упала на забор 2-ой школы и сломала его
02.09.20213258 просмотров

Сегодня, 2 сентября, из-за сильного ветра ветка дерева упала на […]

По Кременчугской улице 2 дня из-под земли течет вода. Водоканал не реагирует
По Кременчугской улице 2 дня из-под земли течет вода. Водоканал не реагирует
09.10.20205438 просмотров

По Кременчугской улице, в районе конечной остановки 5-го маршрута второй […]

Добавить новость
Отзывы
Семейный врач Миллер Виктория Викторовна
Семейный врач Миллер Виктория Викторовна
    
Это типа врач! В январе этого года чуть не отправи...
Семейный врач Турта Лариса Борисовна
Семейный врач Турта Лариса Борисовна
    
Врач знающий, очень внимательный и терпеливый к па...
Главврач центра скорой помощи Гирнык Александр Николаевич
Семейный врач Шкиря Михаил Александрович
    
Такі лікарі існують лише для того, щоб видавати до...
Семейный врач Харченко Нина Владимировна
Семейный врач Харченко Нина Владимировна
    
С порядочностью проблема. База знаний устарела.Одн...
Семейный врач Похватюк Анна Александровна
Семейный врач Похватюк Анна Александровна
    
Чудова людина.Був вражений людськими якостями,відн...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: